Hae tästä blogista

maanantai 14. tammikuuta 2013

Vielä kerran varoituksen sanoja

Ptc-maailmaan ei kannata rynnätä silmät sokkona. Tosin ei kannata myöskään olla niin epäluuloinen, ettei uskalla kokeilla ainuttakaan sivua. Yleensä normaalila maalaisjärjellä pärjää hyvin. Tässä vielä keskeiset kohdat joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

Älä liity sivulle joka pyytää rahaa rekisteröitymisestä. Nykyisin tällaiset sivut ovat käyneet erittäin harvinaisiksi, mutta mahdotonta sellaiseen törmääminen ei ole. Maailma on pullollaan ilmaisia sivuja, joten maksamiseen on turha ryhtyä. Rahaa pyytävät sivut myös pakkaavat olemaan aika lyhytikäisiä.

Ennen liitttymistä tutki kauanko sivu on ollut toiminnassa. Jos haluat olla varma, älä liity ellei sivulla ole ikää vähintään kokonainen vuosi. Itse olen tässä huono esimerkki, sillä liityn mielelläni uusiin ja mielenkiintoisilta näyttäviin sivustoihin. Käyttökokemus voi olla tällöin miellyttävä, mutta tuotto jää tavallisesti aika olemattomnaksi.

Onko sivulla maksuhäiriöitä. Niiden puuttuminen on hyvä merkki vaikka ei tietysti takaakaan mitään jatkosta

Hyvä puoli on, jos sivulla on foorumi jolla voi keskustella muiden käyttäjien kanssa. Joidenkin sivujen foorumeille eivät uudet käyttäjät tosin heti pääse mukaan.

Älä mene halpaan jos sivu tarjoaa korkeaa muita korkeampaa maksua mainosten klikkaamisesta. Käytäntö on osoittanut, että toiminnan kannattavuuden raja liikkuu aika tarkkaan välillä 0,001- 0,01 dollaria mainosta kohti. Enemmän tarjoavat sivut ovat yleensä lyhytikäisiä.

Maailmalla on lukuisia sivuja, jotka ovat erikoistuneet ptc-sivujen toiminnan tutkimiseen. Eräs parhaita on PTC Investigations, jota suosittelen lämpimästi. Kannattaa myös lukea tämän blogin teksti Mainoskielen saloja.

Tässä tuli taas jaettua monta varoituksen sanaa. Niistä ei pidä turhaan pelästyä. Ptc-maailma on mielenkiintoinen paikka, jossa kyllä pärjää terveellä järjen käytöllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti