Hae tästä blogista

torstai 26. kesäkuuta 2014

Monenlaista maksamista

Sinä tienaat ja sivu maksaa sinulle - näinhän sen pitäisi mennä, eikö totta. Käytäntö ei kuitenkaan aina ole näin suoraviivaista. Kun rekisteröidyt jollekin sivulle, lue tarkkaan käyttöehdot. Sivun ylläpitäjä saattaa toimia moitteettomasti juuri niinkuin lupaakin. Sinun tehtäväsi on selvittää mitä nuo lupaukset ovat.

Maksun saamisessa törmää nykyisin usein seuraavaan kolmeen kohtaan:

1. Maksaminen kestää. Maksu luvataan suorittaa 24 tunnin - 20 päivän välillä. Eli voit joutua odottamaan tosi kauan.

2. Sinun on itsesi maksettava ensin. Jotkut sivut vaativat sinulta pientä investointimaksua ennen kuin maksavat sinulle. Usein se on sidottu maksun määrään, esimerkiksi sivu sanoo antavansa 40 % tuoton sijoituksellesi. Se tarkoittaa, että saadaksesi kymmenen dollaria sinun on ensin maksettava seitsemän.

3. Maksut on sidottu sivun tuottoon. Tuottoon vaikuttavat yleensä muiden käyttäjien klikkaukset, mutta se voi olla määritelty muillakin tavoin. Jos tuotto on 1 % saat ansaitusta kymmenestä dollarista kymmenen senttiä.

Nämä vain pieninä esimerkkeinä siitä, mihin saatat törmätä.  Eli mitä teetkin pidä silmät auki.

1 kommentti:

  1. fun88 fun88 ボンズ カジノ ボンズ カジノ 1xbet korean 1xbet korean 코인카지노 코인카지노 10cric login 10cric login 바카라사이트 바카라사이트 제왕카지노 제왕카지노 dafabet link dafabet link 카지노사이트 카지노사이트 634

    VastaaPoista