Hae tästä blogista

lauantai 29. tammikuuta 2011

Cashium - uusiutunut vanha

Päivitetty 12.2.11

Cashiumissa on paljon hyvältä kuulostavia asioita. Käyttöliittymä on uusi ja mukavantuntuinen (englanniksi), referaaleja on saatavissa ja sivu lupaa maksaa sen minkä tienaat - ei voittoprosenttiin perustuvaa maksamista tai investointipakkoa. Referaaleja luvataan olevan vuokrattavana ja niiden laatua myös valvotaan: ei aktiiviset voi vaihtaa uusiin.




Joissain paikoissa Cashiumia pidetään luotettavana ja  suositellaan, joissain taas kehotetaan välttämään. Sillä on uusi omistaja, joten minun mielestäni paikkaa on pidettävä uutena ja siihen kannattaa siis suhtautua varovaisuudella. Itse olen valmis satsaamaan reilummin rahaa referaalien vuokraan vasta kun näen, että maksuliikenne toimii.

Hyviä puolia

Selkeä ja helppokäyttöinen ohjelmisto (liittymä) johon kotiutuu nopeasti. Toimiva foorumi, jossa voi vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden käyttäjien kanssa. Kahden salasanan mahdollisuus. 

Ei niin hyviä puolia

Sivulla on uusi omistaja joten sivua on pidettävä uutena eikä siihen kannata sijoittaa suuria summia ennen kuin toiminta vakaantuu. Edellisen omistajan aikana oli taloudellisia vaikeuksia.

Annan kouluarvosanaksi 8.

2 kommenttia:

  1. Vaikka toisin vakuuttelin, päätin kuitenkin laittaa vähän rahaa referaalien vuokraamiseen. Muuten kun alkoi näyttää siltä, että menee ikuisuus ennen kuin päästään testaamaan maksupuolta. Jos nyt sitten käy niin, että jään kolmen euron verran tappiolle, niin enköhän kestä sen.

    VastaaPoista
  2. 2011 helmikuussa sivu oli useita päiviä nurin, mutta palasi jatkamaan toimintaa.

    VastaaPoista